'Echt Hollands' op taaltour

Het programma dat alleen maar Nederlandstalige muziek draait heeft woensdag ‘Spreekwoorden en gezegden’ als thema. In de uitzending onder meer Max Roestenberg (21). Hij bedacht het Twitteraccount @DutchSpeakWords. Daarop plaatst hij Nederlandse spreekwoorden die letterlijk naar het Engels zijn vertaald, bijvoorbeeld ‘Make that the cat wise’. Tussen 18:00 en 19:00 schuift hij aan bij Esther Sparnaaij en hij geeft ook nog een mok weg -met een leuk spreekwoord erop- aan degene die het leukste ‘steenkolen Engels’ spreekwoord bedenkt! Inzenden kan naar echthollands@radioaalsmeer.nl.

Echt Hollands‘ wordt iedere woensdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 17 juli 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×