Cultuur en gezondheid belangrijk in 'That's Life'

Het maandelijke lifestyle-programma ‘That’s Life’ ontvangt donderdag tussen 20:00 en 22:00 weer veel verschillende gasten. Allereerst de Vrijwilligerscentrale met daarin Ghoesna Janmohamed, de activiteitencoach Aalsmeer van Vita Amstelland. Voor de cursussen die Vita aanbiedt zijn geregeld vrijwilligers nodig die kunnen helpen. Verder Jan Schake, een wijnboer uit de regio. De wijn wordt gemaakt met behulp van senioren die zo een fijne dag hebben. In de zomer organiseren zij ook diners met hun eigen wijn in de Amsteltuin. Hoe beleeft Schake het runnen van de wijngaard? Ook in de uitzending is Wilma Dekker en zij legt uit wat etherische oliën zijn en wat zij voor je gezondheid kunnen betekenen. Dekker is ervaringsdeskundige, want via haar eigen gezondheidsverleden kwam zij in aanraking met deze behandelmethode. Tenslotte het kunstenaars-halfuurtje met Janna van Zon. Ditmaal heeft zij fotografe en kunstenares Monic Persoon uitgenodigd. Zij maakt foto’s van de verstilde schoonheid van Aalsmeerse plekjes en zij weet dit op bijzondere wijze vast te leggen. Alle gasten nemen muziek mee die zij bij zichzelf of hun onderwerp vinden passen. Presentatie: Jenny Piet, techniek: Rinus van Itterzon.

‘That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 17 juli 2016 om 21:25 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×