Favoriete zomerhits van (on)bekende Aalsmeerders

Vrijdagavond is het tussen 21:00 en 23:00 weer tijd voor ‘Ron’s Vrijdagavond Zomer Muziekcafé’, waarin naast de zonnigste zomerhits ook iedere week de favoriete zomerhit van drie (onbekende) Aalsmeerders aan bod komen. Deze week zijn dat Mike Multi, Arjen Vos en Joost Kempers. Wat is hun favoriete zomerhit en waarom? Ze kondigen de plaat zelf aan en vertellen over hun herinneringen. Verder heeft presentator Ron Leegwater een kort interview met de Nederlandstalige zanger René Schuurmans. Ook hij heeft een vrolijk zomernummer uitgebracht. Natuurlijk speelt het zomerse Top 40 Hitarchief met hitfeiten over de nummer 1 hits uit de zomers van de afgelopen 30 jaar ook weer een belangrijke rol.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 17 juli 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×