Favoriete muziek politici in ‘Aalsmeer Politiek’

Zaterdag gaat presentator Sem van Hest op de zomerse tour met de muziek, zowel in zijn reguliere programma ‘Sem op Zaterdag’ om 11.00 uur en in ‘Aalsmeer Politiek’ om 12.00 uur. Het is namelijk zomerreces voor de lokale politici. Samen met hen zal Sem over hun muzikale voorkeuren praten in plaats van de politiek. Eppo Buskermolen van het CDA, tevens bestuurslid van RKDES en voetbalverslaggever bij Radio Aalsmeer, zal de aftrap verrichten. Verder horen we de komende weken ook de muzikale voorkeuren van Marjanne Vleghaar (VVD), Ronald Fransen (PACT) en wethouder Gertjan van der Hoeven.

‘Sem op zaterdag’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 11.00 en 12.00 uur. ‘Aalsmeer Politiek’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 12.00 en 13.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 11 juli 2016 om 22:20 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×