Zomerreces ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag was de laatste gast voor het ‘zomerreces’ te gast in ‘Door de Mangel’. Deze keer ontvingen presentatoren Mylene en Elbert Huijts Jan Hoogenbosch in de studio.  De drie woorden die de Kudelstaarter bij zichzelf vindt passen zijn: positief, ondernemend en feitelijk. Jan wordt vaak ‘de man van’ Mariëlle Buskermolen genoemd, maar doet zelf ook ontzettend veel in het verenigingsleven. Zo is hij bestuurslid van de Supportersvereniging Kudelstaart en zorgt o.a. voor de fundraising voor diverse verenigingen. De Enterprise Program Manager binnen een groot Amerikaans bedrijf helpt ook mee in de totstandkoming van het Kudestaartse Café Op de Hoek.

Als volgende gast heeft Jan gekozen voor Peter van de Bergen, prins carnaval en zeer actief in het Kudelstaartse verenigingsleven.  “Hij doet nog veel meer, maar dat moet hij zelf maar vertellen. Zo heeft hij een eigen bedrijfje in ‘bliksem beveiliging’ en ik zou weleens willen weten wat hij daar nu precies doet”, aldus Hoogenbosch. Van de Bergen is pas te gast op maandag 29 augustus, want de komende zes weken houdt ‘Door de Mangel’ een zomerstop. Helemaal hoeft u het programma niet te missen, want u kunt op het vertrouwde tijdstip zes weken luisteren naar een herhaling. We starten de reeks op maandag 18 juli met de uitzending met jongerenwerkster Tessa Westerhof.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald en op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 11 juli 2016 om 22:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×