Geen zomerstop 'Aalsmeer by Night'

Het programma ‘Aalsmeer by Night’, elke donderdagavond van 22.00 tot 24.00 uur op Radio Aalsmeer, kent geen zomerstop, zomerreces of zomervakantie. Vanaf donderdagavond 14 juli is er de hele zomer door, elke week een verse uitzending te beluisteren, live gepresenteerd door Meindert van der Zwaard. Behalve ouderwets veel goede muziek van toen en nu, zijn er iedere week een aantal vaste onderdelen: rond 22.20 uur ‘De Reclameplaat’. Daarna om 22.30 uur de tien populairste Nederlandse producties uit de Nederlandse hitparade op een rij. Vervolgens viert Meindert rond 22.50 uur muzikaal gezien ‘Oud & Nieuw’. Hij besteedt aandacht aan een groep of artiest die vroeger in de hitparade stond en nu weer een nieuwe plaat in de hitparade heeft. Rond 23.30 uur is het tijd voor de ‘Tandenpoets Dansplaat’. Een dance-track die je het komende weekend of tijdens de zomervakantie veelvuldig zal horen op de dansvloer van club of discotheek.

De avond wordt afgesloten met een half uurtje ‘Aalsmeer Easy’ waarbij de muziek een versnelling lager gaat. Suggesties en verzoeknummers voor in de uitzending zijn altijd van harte welkom. Bel gerust tijdens de uitzending: 0297-325858, of volg ‘Aalsmeer by Night’ op Facebook.

‘Aalsmeer by Night’ wordt iedere donderdag uitgezonden van 22.00 – 24.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 juli 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×