‘Ron’s Vrijdagavond Zomer Muziekcafé’

Vrijdagavond om 21.00 uur is het weer tijd voor heel veel zomermuziek. Ron duikt in het Top 40 Hitarchief en vertelt aanvullende feitjes over de bekendste en minder bekende zomerhits. En af en toe, draait hij gewoon eentje van viny. Verder de favoriete zomerhits van (on)bekende Aalsmeerders. Deze vrijdag de zomerhit van Cor Millenaar, Gonnie de Koter en Kick Spaargaren. En ze kondigen de hit zelf aan en vertellen waarom dit hun ultieme zomerhit is. Verder elke week een kort interview met een Nederlandse artiest die onlangs een lekker zomernummer heeft uitgebracht. Luister mee op vrijdag van 21.00 uur tot 23.00 uur. Reageren is altijd leuk, dit kan via Twitter: @Vrij_avondcafé of via de Facebookpagina van Vrijdagavondcafé.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 juli 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×