'Aalsmeer Politiek': de muziekkeuze van Marjanne Vleghaar (VVD)

In ‘Aalsmeer Politiek’ ontvangt presentator Sem van Hest deze week Marjanne Vleghaar van de VVD. Haar muziekkeuze is zo groot en divers dat we er makkelijk drie uren mee zouden kunnen vullen. Net als in de politiek moeten we hier dus ook keuzes maken en dat is, gezien de lijst die Van Hest kreeg met o.a. U2, Frank Sinatra, Peter Maffay, Bette Midler, Pink e.v.a., niet makkelijk. Er moesten knopen worden doorgehakt, maar het is gelukt.

Aalsmeer Politiek’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 12.00 en 13.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 15 augustus 2016 om 7:31 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×