‘Aalsmeer by Night’ ontvangt Denise Kroes

Presentator Meindert van der Zwaard ontvangt donderdag de uit Aalsmeer afkomstige danseres en zangeres Denise Kroes. Na haar studie aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts (LMIPA) en een dance camp in Amerika is haar volgende uitdaging meedoen aan het SBS6-programma ‘The Next Boy/Girl Band’. Een voor Nederland nieuw format waarin op zoek wordt gegaan naar een nieuwe Boy/Girl band. Van de 7.000 aanmeldingen bleven er slechts 80 over, waaronder Denise. Via optredens moet ze laten zien waartoe zij in staat is. Van der Zwaard zal met Denise spreken over haar verleden, heden en toekomst, over haar dromen, haar strijd en haar passie. ‘Aalsmeer by Night’ is elke donderdagavond te beluisteren van 22:00 tot 24:00 op Radio Aalsmeer.

‘Aalsmeer by Night’ wordt iedere donderdag uitgezonden van 22.00 – 24.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 16 augustus 2016 om 0:20 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×