Nederlandstalige coverband in ‘Echt Hollands’

Woensdag is de Aalsmeerse coverband ‘Van Alles & Nog Wat’ te gast in ‘Echt Hollands’. De band bestaat uit Liselore Aartman (zang), Pieter Eggermont (toetsen), Bas Middelkoop (drums) en Jorinda Hoogeveen (zang). Zij schuiven aan bij presentatrice Esther Sparnaaij. Op 7 september staat de coverband namelijk in de line-up van “de Vrienden Aalsmeer Live’ en dat is reden genoeg voor een interview. Liselore en Jorinda zijn beide nieuw in de band en zingen Nederlandstalig. Heb jij een leuke vraag voor de band ‘Van Alles & Nog Wat’, mail dan naar echthollands@radioaalsmeer.nl of laat een berichtje achter op de Facebookpagina van ‘Echt Hollands’.

Echt Hollands‘ wordt iedere woensdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 16 augustus 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×