'Zomerse 50' vandaag tussen 16.00 en 20.00

Ieder jaar wordt door 150 omroepen in Nederland en België de hitlijst ‘Zomerse 50’ uitgezonden. De lijst is samengesteld dankzij duizenden mensen die hun vijf favoriete zomerhits hebben ingestuurd. In de Zomerse 50 staan de grootste zomerhits ooit en dit jaar is de zestiende editie. De hitlijst is in 2001 gestart door TV Enschede. Het succes van lijst zit volgens organisator Martijn de Lange in het gevoel dat de liedjes oproepen. “Als je deze hits op de radio hoort, word je toch ontzettend vrolijk? Ook al is het misschien wat minder mooi weer. Bij veel nummers horen herinneringen over vakanties met de caravan, over zomerliefdes of je eerste vakantie zonder ouders. Aan elke liedje kleeft een herinnering.” Vorig jaar stond Kaoma op 1 met de Lambada, op 2 stond Bryan Adams met Summer of ’69 en Kid Rock stond op 3 met All summer long.

De ‘Zomerse 50’ wordt op zondag 28 augustus op Radio Aalsmeer uitgezonden en gepresenteerd door Frank Bunnik en Walter de Vries.

Gepubliceerd: 21 augustus 2016 om 0:01 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×