Peter van den Bergen in vernieuwde ‘Door de Mangel’

Ook in de zomervakantie heeft u de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ niet hoeven missen. De afgelopen zes weken waren herhalingen van het programma te beluisteren, terwijl de programmamakers van een verdiende vakantie genoten. Nu is het weer de hoogste tijd voor een nieuw seizoen. Op 11 juli jl. droeg de laatste gast voor de zomerstop Jan Hoogenbosch als nieuwe gast Peter van den Bergen voor. Deze Aalsmeerse hobbyvisser mag maandag 29 augustus om 19.00 uur het spits afbijten als 135e  gast in de nieuwe serie interviews. Broer en zus Elbert en Mylène Huijts zullen dit 4e seizoen enige verrassende veranderingen toepassen in het format, maar de basis van het succesvolle programma zal in tact blijven.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald en op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

 

Gepubliceerd: 21 augustus 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×