‘Aalsmeer Politiek’: de muziekkeuze van Ines van der Boon

Door het zomerreces geen politieke vraagstukken, maar de muziekkeuze van lokale politici en de verhalen er omheen. Deze week wordt ingevuld door Ines van der Boon van het CDA. Zij heeft vele muzikale talenten die ongetwijfeld door presentator Sem van Hest ter sprake gebracht gaan worden. Vorig jaar zomer was Van der Boon ook te gast tijdens ‘Aalsmeer Politiek’ en uit ervaring weten we dat het een mooi en gevarieerd uur gaat worden. Tevens een kleine vooruitblik op de werkzaamheden van het komende politieke jaar waarin de raadszaal tijdelijk verplaatst is naar de kelder van het gemeentehuis. Heeft Ines al kennis gemaakt met de tijdelijke raadszaal?

Aalsmeer Politiek’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 12.00 en 13.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 21 augustus 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×