Motown in ‘Sem op Zaterdag’

Sinds presentator Sem van Hest zijn programma begon op Radio Aalsmeer staat hij al garant voor een muziekkeuze die strekt van de jaren ’50 tot de jaren ’70 en de vele genres die in die jaren zijn ontstaan. Het legendarische Motown label bracht ook zo zijn eigen geluid voort met o.a. The Supremes, The Four Tops en Diana Ross. Van Hest kwam ter ore dat de receptionistes van Studio’s Aalsmeer wel wat met Motown hebben en er binnenkort ook een enkele stopt. Zo dankt hij met zijn muziekkeuze voor de wekelijkse hartelijke ontvangst op zaterdagmorgen.

‘Sem op zaterdag’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 11.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 21 augustus 2016 om 22:53 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×