Laatste keer 'Nou En!?'

Al sinds de start van Radio Aalsmeer, bijna 25 jaar geleden, kon je iedere zaterdagochtend luisteren naar het kinderprogramma ‘Nou En!?’. Door de aanstaande veranderingen in de programmering van de lokale omroep, gaat het programma echter stoppen.

Zaterdag 27 augustus is de aller aller laatste uitzending van het programma voor de jongere jeugd. Tussen 9.00 en 10.00 uur worden voor de laatste keer herinneringen opgehaald. Alle mensen die in de afgelopen kwart eeuw hebben meegewerkt aan ‘Nou En!?’ kruipen nog één keer achter de microfoon. Kortom het wordt een hele gezellige reünie! Zorg dat je deze afscheidsuitzending niet mist en stem dus komende zaterdag af op Radio Aalsmeer.

Dit betekent echter niet dat er geen aandacht meer is voor de jongeren, want jeugdig Aalsmeer stemt gewoon op vrijdag om 18.00 uur af op ‘Let’s Go’, het andere ‘kinderprogramma’ op Radio Aalsmeer.

Nou en?! wordt nog 1x uitgezonden op zaterdag van 9.00 – 10.00 uur op Radio Aalsmeer. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 21 augustus 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×