‘Echt Hollands’ vanaf nu ‘Echt Esther’

In de nieuwe programmering van Radio Aalsmeer maakt Esther Sparnaaij vanaf nu haar programma ‘Echt Esther’, iedere woensdag tussen 18.00-19.00 uur. Het wordt een talkshow waarin ze in gesprek gaat met gasten over actuele, kunstzinnige, muzikale en lokale onderwerpen. Zaken die je raken, zowel positief als minder positief. De eerste uitzending draait om fotografie en aan tafel zitten de fotografen Rudy Blom, Quintalle Nix, Patrick Spaander, Arjen Vos (zie foto) en Mariëlle Wegman. Het zal gaan over de verschillende ‘invalshoeken’ waarop zij naar hun vak kijken. Verder geeft Nix drie exemplaren van haar fotoboek ‘Hollandse Naakten’ weg, te winnen op de Facebookpagina van ‘Echt Esther’. Vragen aan de fotografen? Mail ze naar esther@radioaalsmeer.nl.

‘Echt Esther‘ wordt iedere woensdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 28 augustus 2016 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×