‘That’s Life’ éénmalig op woensdag

Voor één keer vindt het programma ‘That’s Life’ van presentatrice Jenny Piet en technicus Rinus van Itterzon plaats op woensdag. Zoals altijd starten ze met de vrijwilligerscentrale waarin behandeld wordt welke vrijwilligers er gezocht worden. Daarna verder met Catinka Rabbers die weer een informatief verhaal over gezondheid zal brengen. Vervolgens het gebruikelijke kunst-halfuurtje, wat ditmaal maar liefst een heel uur duurt. Uiteraard volledig in het teken van de Kunstroute die op 17 en 18 september plaats vindt. Janna van Zon neemt een aantal kunstenaars mee die op de route zijn te vinden en je hoort gedichten van Wilbert Streng (zie foto) en Janna van Zon die gebaseerd zijn op de schilderijen van Bob van de Heuvel.

‘That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist. Deze maand dus eenmalig op woensdagavond.

Gepubliceerd: 28 augustus 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×