‘Let’s Go’ terug van zomervakantie!

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen en dat betekent dat Kim en Joey ook weer de studio van Radio Aalsmeer induiken. Dat doen ze wel pas vanaf vrijdag 9 september, achter de schermen bereiden ze de nieuwe shows namelijk goed voor. Zo zijn ze op zoek naar leuke gasten en muziek voor in de show. Als jij ook een keer langs wil komen in de studio kan dat. Zing jij, speel je swingend de saxofoon of maak je vette hits? Je kunt je talent live laten horen in de studio. Ook als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een speler voor in jouw sportteam, of je met jouw klas een coole actie gaat doen en het aan iedereen wil laten weten. Stuur gewoon een mailtje naar letsgo@radioaalsmeer.nl en wie weet ben jij binnenkort te gast bij ‘Let’s Go’.

Het familieprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 28 augustus 2016 om 22:20 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×