Moeder en dochter Verheul te gast in ‘Echt Hollands’

Woensdag het verhaal van Jaimie en Ellen Verheul, zij stoppen met hun winkels. Moeder en dochter gaan een hele andere koers varen. Daarover vertellen zij meer in ‘Echt Hollands’. De dames hebben hun ‘huiswerk’ al gedaan, want er staat een lijst Nederlandstalige hits klaar die speciaal samengesteld is door Jamie en Ellen. Heeft u een vraag voor moeder en/of dochter? Stel uw vraag via facebook, Twitter of stuur een e-mail naar: echthollands@radioaalsmeer.nl.

Echt Hollands‘ wordt iedere woensdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 augustus 2016 om 14:41 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×