Deelneemster SBS6 ‘The Next Boy/Girl Band’ vertelt in ‘That’s Life’

Het maandelijkse lifestyle-magazine van Jenny Piet (techniek: Rinus van Itterzon) is donderdag tussen 20:00 en 22:00 weer op Radio Aalsmeer. Het programma begint met de Vrijwilligerscentrale met daarin Jos van der Laan over de Zonnebloem en welke vrijwilligers er worden gezocht voor de Zonnebloem. Daarna volgt Leontine Zethof over het maken van zeep met natuurlijke oorsprong en over haar droom om een prachtige lijn van natuurlijke producten voor baby’s te maken. Verder in ‘That’s Life’ Denise Kroes over haar dans-/zang-droomcarrière en haar deelname aan het programma ‘The Next Boy/Girl Band’, een nieuw programma van John de Mol dat vanaf 26 augustus te zien is op tv. Afsluitend het kunst-halfuurtje met Janna van Zon en deze keer stelt zij ons voor aan fotograaf Sjaak Koningen. Onlangs opende hij een expositie in het gemeentehuis met prachtige foto’s van het project ‘Behoud Seringenpark’. Hij was zelf ook onderdeel van de projectgroep.

‘That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 augustus 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×