Nederlandstalige muziek van echt vinyl in ‘Echt Hollands’

Op woensdag 3 augustus draait ‘Echt Hollands’ muziek van vinyl. De platen komen uit de kast van eveneens Radio Aalsmeer presentator Peter Boogaard. Peter komt op bezoek in het programma bij Esther Sparnaaij en is een echte oldtimer van de omroep, hij is al vanaf het eerste uur betrokken. Samen met Esther heeft hij al een aantal plaatjes en bijbehorende praatjes voorbereid. Heeft u nog echte langspeelplaten of singles met Nederlandstalige muziek? Esther en Peter nodigen u van harte uit langs te komen bij de uitzending met uw muziek op vinyl en te vertellen over waarom dat Nederlandstalige nummer uit uw kast moet worden gedraaid. Neem daarvoor contact op via echthollands@radioaalsmeer.nl of de Facebookpagina van ‘Echt Hollands’.

Echt Hollands‘ wordt iedere woensdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 2 augustus 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×