‘Vrijdagavondcafé’ in teken van zomerhits

Tijdens de zomermaanden is het op vrijdag tussen 21:00 en 23:00 tijd voor ‘Vrijdagavondcafé’. Presentator Ron Leegwater heeft het programma tijdens de zomer tijdelijk omgedoopt tot ‘Vrijdagavond Zomer Muziekcafé’. De beste, maar ook de inmiddels vergeten zomerhits uit de 80’s, 90’s afgewisseld met de hits van nu. Natuurlijk ook de favoriete zomerhits van een aantal (on)bekende Aalsmeerders, deze week hoor je die van John Kruyswijk, Marc Eveleens en Jan van Schuppen. Ze vertellen zelf waarom zij deze hits hebben gekozen. Verder het Westeinder Weekendweerbericht en hitfeiten bij de zomerse nummer 1 hits. Ook heeft Ron een leuk interview met de bekende Nederlandstalige zanger Jannes over zijn nieuwe single ’n Grammetje geluk. En natuurlijk hoopt Jannes dat dit een dikke zomerhit gaat worden! Je hoort Jannes rond 21:45. Actief meedoen en reageren kan via Twitter: @Vrij_avondcafé of via de Facebookpagina van ‘Vrijdagavondcafé’. Tijdens de uitzending is Ron ook bereikbaar via (0297)325858 en via studio@radioaalsmeer.nl. Zomerhit-verzoekjes zijn dus ook tijdens de uitzending welkom!

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 2 augustus 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×