Esther Gons: 'Radio is theater met je stem'

Deze week de 33ste medewerker van Radio Aalsmeer in de ‘spotlight’ staat. Vanaf nu om de week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender, opgetekend door Anna-Maria Mantel-Giannattasio. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Deze serie komt tot stand door een samenwerking met Aalsmeer Vandaag en Radio Aalsmeer. Zoveel vrijwilligers die met hart en ziel bij de lokale zender betrokken zijn, daar moet een mooie serie van te maken zijn, dacht Anna-Maria Mantel. En dus worden haar collega’s stuk voor stuk aan de tand gevoeld.

Deze keer een sidekick aan het woord. Esther Gons, beter bekend als “Wilg” is een enthousiaste co-presentatrice van Anna-Maria Mantel in het programma ‘Uur van Puur’. “Radio is theater met je stem. Op zo’n moment ben ik toch iemand anders. Ik vind het ook helemaal niet erg om mijn stem terug te horen. Ik ben veel leuker op de radio”, aldus Gons. Esther vindt dat de radio veel meer impact lijkt te hebben in Aalsmeer. Na een uitzending zoals onlangs tijdens de Pramenrace, is zij best wel trots op Aalsmeer.Meer lezen? De rubriek ‘Spotlight’ vindt u hier.

Gepubliceerd: 19 september 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×