Mien Rekelhof vertelt in ‘Door de Mangel’

Iedere maandag staat tussen 19.00 en 20.00 uur een (on)bekende Aalsmeerder of Kudelstaarter centraal in de talkshow ‘Door de Mangel’. Afgelopen maandag was Eppo Buskermolen te gast bij Mylène en Elbert Huijts. De politicus, of bestuurder, zoals hij het zelf liever noemt, vertelde zijn bijnaam gekregen te hebben omdat hij op het karakter Eppo uit de serie De Kleine Waarheid leek. “Die naam is zo ingeburgerd dat zelfs de griffier een door mij ingediend amendement ondertekende met mijn bijnaam. Dat vond de toenmalige burgemeester Pieter Litjens toch niet zo’n goed idee”, aldus de ras Kudelstaarter die ook deel uitmaakt van het hoofdbestuur van RKDES.

Het gemeenteraadslid heeft natuurlijk weer een nieuwe gast uitgenodigd voor a.s. maandag 3 oktober. Ook Buskermolen houdt het binnen de familie en heeft als 139e gast zijn 83-jarige schoonmoeder uitgenodigd. Mien Rekelhof is de vrouw van Theo Rekelhof sr. Mevrouw Rekelhof is heel open en kan heel veel over Kudelstaart en het vissersvak vertellen. Met haar 83 jaar is zij samen met Zwarte Jaap Spaargaren de oudste gast in het praatprogramma ooit. Richard Buskermolen wil graag dat zij uitlegt wat het zelfverzonnen werkwoord ‘mienen’ betekent.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 25 september 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×