Win laatste kaarten ‘Ferry Maat in Aalsmeer’

Vrijdagavond presenteren Ron Leegwater en Caroline Baarse van 21.00 tot 23.00 uur het Vrijdagavondcafé. Omdat Aalsmeer volgende week in het teken staat van ‘Ferry Maat in Aalsmeer’, hebben de programmakers besloten om er een speciale Soulshow-uitzending van te maken. Veel heerlijke nummers dus uit de jaren 70 en begin jaren 80 in de sfeer van de soulclassics. Samen met Heidi van de organisatie van ‘Ferry Maat in Aalsmeer’ mag Ron aan een luisteraar het setje van de laatste twee kaartjes weggeven.

Hoe kun je die winnen? Door je favoriete Soulshow-classic door te geven. Dat kan tijdens de uitzending via telefoonnummer (0297)325858 of een mail naar studio@radioaalsmeer.nl Maar vooraf doorgeven kan ook via de Facebookpagina van het Vrijdagavondcafé of het Twitteraccount. Onder alle inzendingen worden aan het einde van de uitzending de winnaar getrokken. Dus doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar en sta je op zaterdag 8 oktober te dansen op de muziek van Ferry Maat in Aalsmeer.

Deze week is tevens de maandelijkse kookrubriek van Marc Eveleens. In Marc’s Culinaire Kookwekker wordt deze keer (hoe toepasselijk) stilgestaan bij de kooktrends uit de jaren 70. En welke dat waren? Dat hoor je dus vrijdagavond. Verder uiteraard de vaste onderdelen, zoals; Ron’s gezellige meezinger, het Top 40 Hitarchief en het radiospelletje Soundmemory waarbij je kans maakt op de stoere mok met je hele naam erop.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 25 september 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×