Veel boekennieuws in ‘Let’s Go’

30 september maken Kim, Joey & Laurens er weer een feestje van in de studio en natuurlijk ook bij jou in de huiskamer. Zoals elke week kan jij weer beslissen met welk nummer ‘Let’s Go’ gaat beginnen door even je stem achter te laten op de Facebookpagina. Joey heeft weer een mix voor je klaar staan en brengen we je je op de hoogte van leuke nieuwtjes.

Jonah komt vertellen over zijn eigen boek, die hij samen met zijn juf heeft geschreven. Hoe stoer is dat! Kim heeft nog meer boekennieuws want de Kinderboekenweek komt er weer bijna aan.

Oud-kinderburgemeester Vince en kinderburgemeester Sophie komen ook langs. Samen vertellen ze alles over de Landelijke dag voor Kinderburgemeesters die op 8 oktober in Aalsmeer plaats vindt. Die dag komen alle kinderburgemeesters uit Nederland naar Aalsmeer en er zal zelfs een BN-er zijn. Wie dat is en wat ze allemaal gaan doen? Zorg dat je luistert vrijdag om 18.00 uur naar ‘Let’s Go’.

Volg Let’s Go via Facebook, Instagram of Twitter dan ben je meteen op de hoogte van alle leuke nieuwtjes, gasten en prijsvragen.

Het familieprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 25 september 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×