Leven met lyme

De talkshow ‘Echt Esther’ gaat 28 september over de ziekte van Lyme. Ervaringsdeskundigen Huib Kraaijeveld, Inge van Ulden, Nancy Overbeek en Liesbeth van Batenburg gaan in gesprek met presentatrice Esther Sparnaaij. Nancy haar partner heeft Lyme, Liesbeth haar dochter werd ook geconfronteerd met deze ziekte. Huib en Inge zijn niet alleen persoonlijk ervaringsdeskundige, maar schreven ieder ook een boek over Lyme.

Het boek van Huib ‘Teken aan de wand’ schreef Huib met de intentie om meer begrip te creëren voor mensen met Lyme en hun omgeving. Het is een hulpboek. Inge van Ulden ‘s boek ‘Lyme te Lijf’ beschrijft niet alleen haar persoonlijke ervaringen met de ziekte maar ook op een begrijpelijke manier de wetenschappelijke gegevens. Beide boeken kunnen je als patiënt of naaste helpen door het moeras van deze ziekte.

U kunt nu kans maken op een exemplaar. Geef antwoord op de volgende vragen: op welke manieren kun je besmet raken met de ziekte van Lyme en wie ken je in jouw omgeving die met Lyme te maken heeft – als zieke of als mantelzorger – en die één of beide boeken goed zou kunnen gebruiken?

Mail uw antwoord of een andere vraag voor een van de gasten voor 28 september naar esther@radioaalsmeer.nl. In de uitzending wordt bekend gemaakt wie er een boek zal ontvangen. Wanneer u dit wenst, blijft u anoniem en vertellen wij alleen waarom u het boek zult ontvangen.

Echt Esther‘ wordt iedere woensdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 25 september 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×