Judo en op zoek naar de leukste opa’s en oma’s bij ‘Lets Go’

Mieke de Beer en Ilse van Toor – van Mourik komen langs, van Kinder- en Jongerentherapie Aalsmeer. Zij gaan alle vragen beantwoorden over faalangst. Ook vertellen ze alles over de trainingen die ze geven waarin je leert om stevig in je schoenen te staan. Ron van Raaphorst is judoleraar en komt samen met 4 leerlingen langs. Ook bij hem leer je stevig op je benen te staan. Natuurlijk hoor je alles over judo en hoe je de beste judoka van Nederland kan worden. Verder mag je het eerste liedje van de show zelf uitkiezen. Ga naar de facebookpagina van Let’s Go, want daar kun je kiezen uit de twee liedjes die Kim deze week heeft uitgezocht. En dan nog dit: heb jij de leukste opa en/of oma van Aalsmeer en Kudelstaart? Op 5 oktober start de Kinderboekenweek met dit jaar als thema “Voor altijd jong”. Voor de uitzending op 30 september is ‘Let’s Go’ op zoek naar de allerleukste opa’s en oma’s. Heb jij die en vind je het leuk om samen met hen langs te komen? Geef je dan op via letsgo@radioaalsmeer.nl en laat ons weten wat jouw opa en/oma de leukste maakt!

Het familieprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 11 september 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×