Belinda Buskermolen gast in ‘Door de Mangel’

Zoals iedere week, was ook afgelopen maandag werd er weer een interessante gast gemangeld in het interviewprogramma ‘Door de Mangel’. Deze keer was het Silvia van de Aardweg waar we uitgebreid kennis mee konden maken. Zij woont sinds kort weer in Kudelstaart na een periode in Rotterdam gewoond te hebben. “Daar heen verhuisd voor de liefde, maar nu weer terug in Kudelstaart. Tot ons nieuwe huis klaar is, wonen we met ons vieren bij mijn ouders”, aldus de mediator van beroep, die in haar vrije tijd bij Kika werkt. Ook Van de Aardweg trok enkele ballen uit de ballenbak en kreeg daardoor enkele verrassende vragen voorgeschoteld.

Silvia heeft natuurlijk ook een nieuwe gast uitgenodigd voor de wekelijkse talkshow. Zij heeft Belinda Buskermolen gevraagd als 138e gast. Zij is directeur particulieren bij de Rabobank. Daarnaast doet zij veel vrijwilligerswerk en heeft een paar jaar geleden borstkanker gekregen. Silvia heeft bewondering voor haar hoe ze zich hier doorheen heeft geslagen als alleenstaande moeder. Zij is benieuwd hoe zij dat heeft ervaren en welke gevolgen dat heeft gehad voor haar zoontje. ‘Door de Mangel’ is iedere maandag te beluisteren van 19.00 tot 20.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 12 september 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×