Kunstroute live in de huiskamer

Uitzenden op locatie: we kunnen er gewoon geen genoeg van krijgen! Daarom trekken we er dit weekend maar liefst twee keer op uit! Dit weekend staat in het teken van de Aalsmeerse Kunstroute en beide dagen zenden we het Weekend Magazine vanaf kunstroutelocatie Otto. De tent staat alvast, en neem gerust de kinderen mee, want voor hen hebben we een coole kleurwedstrijd! Weekend Magazine, elke zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur. Dit weekend met presentatoren Peter Boogaard en Kim Maarse op zaterdag en met Annamaria Mantel en Eric Spaargaren op zondag. Lennart Bader staat garant voor de strakke technische ondersteuning!

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 16 september 2016 om 20:40 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×