Eppo Buskermolen gemangeld

Afgelopen maandag was Belinda Buskermolen te gast in Aalsmeerse enige echte talkshow ‘Door de Mangel’. Zij vertelde zeer open over de zware periode in haar leven toen er borstkanker bij haar werd geconstateerd. De steun van haar omgeving was erg belangrijk voor haar. Als voorwerp nam zij een houten plank mee naar de studio met de tekst “You never know how strong you are until being strong is the only choice you have”. “Het beschrijft voor mij het proces van mijn ziekte en de overlevingskracht die zichtbaar is bij mensen met kanker”, aldus Buskermolen die zichzelf onafhankelijk, optimistisch en energiek noemt.

Belinda heeft ook weer een nieuwe gast uitgenodigd om maandag 26 september a.s. bij presentatoren Mylène en Elbert Huijts aan te schuiven. Zij houdt het een beetje in de familie, want als 139e gast komt volgende week om 19.00 uur Eppo Buskermolen naar de studio. Hij is bekend als gemeenteraadslid voor het CDA, maar is in Kudelstaart zeker ook een bekende binnen de voetbalvereniging RKDES. Ook verzorgt Eppo wekelijks het radioverslag van RKDES in het programma ‘Weekend Magazine’.

Belinda is benieuwd wat haar neef heeft bezield om de politiek in te gaan en of het heeft gebracht wat hij er van had verwacht.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 18 september 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×