Volle bak in ‘Vrijdagavondcafé’

Deze vrijdagavond presenteert Ron Leegwater het ‘Vrijdagavondcafé’ samen met Caroline Baarse. Deze week in het programma het maandelijkse boeiende gesprek met wijkagent Erik van den Brun, waarin de luisteraar wordt meegenomen in het laatste Aalsmeerse politienieuws en preventieve tips ontvangt. Ook een interview met zangeres Juuzz over de Jazz Afternoon op 9 oktober in Uithoorn. Natuurlijk laten Ron en Caroline een heerlijk nummer van Juuzz horen. Naast het radiospelletje Soundmemory, waarbij een kandidaat 10 geluiden te horen krijgt maar welke is dubbel, is ook de Twitterhit weer terug van vakantie. Het thema van de Twitterhit is deze keer ‘zien’. Welke oude of nieuwe hit weet jij te verzinnen met ‘zien’ in de titel of artiesten/bandnaam? Denk creatief en dus ook aan eyes, see, ogen, look e.d. Onder alle inzendingen wordt een setje van 2 bioscoopkaarten verloot voor een film naar keuze in bioscoop Aalsmeer. Meedoen kan natuurlijk via Twitteraccount: Vrij_avondcafé of via de Facebookpagina Vrijdagavondcafé. Bellen tijdens de uitzending mag natuurlijk ook op 325858 of mailen naar studio@radioaalsmeer.nl. Reden genoeg dus om vrijdag lekker te luisteren naar Vrijdagavondcafé.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 18 september 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×