‘Halte Zwarteweg’ interviewt Kick Laurens

Elke donderdag is het radioprogramma ‘Halte Zwarteweg’ om 18.0 uur te beluisteren dat door een groep medewerkers en cliënten van Heliomare Dagbesteding in elkaar wordt gezet. Deze week een interview met Kick Laurens, hij is zelf cliënt bij Heliomare en kan vertellen wat hij daar allemaal doet. Hij heeft ook gewerkt op Schiphol en zal daar ook op ingaan, net als dat hij graag alles vertelt over zijn brede muzikale interesse.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 18 september 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×