Leukste opa of oma gezocht in ‘Let’s Go’

Tessa en Inge van Stichting de Binding komen vrijdag langs en brengen je op de hoogte van alle leuke activiteiten die zij de komende weken organiseren. Ook komt Jordi langs, hij is Nederlands Kampioen Handboogschieten en gaat ons daar natuurlijk heel veel meer over vertellen. Zoals elke week kan jij ook weer beslissen met welk nummer ‘Let’s Go’ gaat beginnen door je stem achter te laten op onze facebookpagina. Verder heeft Joey weer een mix voor je klaar staan en brengen we je op de hoogte van leuke nieuwtjes. En dan nog dit… Heb jij de leukste opa en/of oma van Aalsmeer en Kudelstaart? Op 5 oktober start de Kinderboekenweek met dit jaar als thema “Voor altijd jong”. Voor de uitzending van 30 september zijn we op zoek naar de allerleukste opa’s en oma’s van Aalsmeer en Kudelstaart. Heb jij die en vind je het leuk om samen langs te komen? Geef je dan op via letsgo@radioaalsmeer.nl en laat ons weten wat jouw opa en/of oma nou de leukste maakt!

Het familieprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 18 september 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×