‘Let’s Go’ op yoga-tour

Vrijdag zijn Kim Maarse en Joey Kaandorp weer in de studio voor een gezellige uitzending van ‘Let’s Go’. Ze krijgen Monique op visite die alles gaat vertellen over yoga. Zo start je je nieuwe schooljaar op een ontspannen manier. Kim is bij de Rabo Kindermiddag geweest en vertelt wie ze daar allemaal heeft gezien en natuurlijk is er ook weer heel veel muziek, leuke tips voor het weekend en kan jij natuurlijk ook je favoriete hit aanvragen. Kortom luisteren dus om 18.00 uur naar ‘Let’s Go’!Wil jij een keer langs komen in de studio? Dat kan want Kim en Joey zijn altijd op zoek naar leuke gasten die iets willen komen vertellen dus let op:

  • Zing jij, speel je swingend de saxofoon of maak je vette hits? Laat je talent live horen in de studio!
  • Ben je samen met je team nog opzoek naar een goede keeper? Of geef je met je groep een prachtige dansvoorstelling? Kom erover vertellen bij ons.
  • Ga je met je klas een coole actie doen? Kom gezellig met z’n allen langs om het iedereen het te laten horen.
  • Of heb je iets anders bijzonders te vertellen? Bij ons ben je altijd welkom.

Stuur gewoon een mailtje naar letsgo@radioaalsmeer.nl en wie weet ben jij binnenkort live te horen op Radio Aalsmeer. Volg Let’s Go via facebook, Instagram of twitter dan ben je meteen op de hoogte van alle leuke nieuwtjes, gasten en prijsvragen.

Het familieprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

 

Gepubliceerd: 4 september 2016 om 22:40 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×