Live uit de feesttent

Donderdag 8 en vrijdag 9 september aanstaande maken Meindert van der Zwaard, Dennis Wijnhout en Ron Leegwater een live uitzending vanuit de Feesttent tijdens de Feestweek Aalsmeer. Tussen 21.00 en 0.00 uur zijn er beide avonden rechtstreeks interviews te horen met bezoekers, organisatoren en de optredende artiesten. Zo hopen de programmamakers natuurlijk even in gesprek te komen met onder andere Jeroen van der Boom, Tino Martin, Glennis Grace en onze eigen Aalsmeerse beroemdheid Jan Leliveld. Daarnaast natuurlijk heel veel muziek, het radiospelletje Soundmemory en ieder half uur een minuut groetjes vanuit de tent. Tenslotte zijn er ook nog kaartjes te winnen voor de zaterdagavond. Het gaat een gezellige sfeerimpressie worden, zodat de luisteraars thuis ook een beetje de feestweek kunnen meemaken. Luister dus lekker mee via Radio Aalsmeer aanstaande donderdag en vrijdagavond vanaf 21.00 uur.

Gepubliceerd: 4 september 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×