Pramenrace toen en nu

‘Echt Esther’ staat woensdag in het teken van de Aalsmeerse Pramenrace van toen en nu. Aan tafel een aantal trouwe deelnemers: Jolanda Turk-Boon, Johnny Nelis, Jacco Jongkind, Martin van Tubergen en Maarten Alderen. Jacco en Johnny doen met het Tuuteblik, dit jaar 25 jaar mee, een echt jubileum. Martin is een lid van de raad van 12. Misschien willen ze vast iets vertellen over hun outfit zaterdag 10 september? Wat ging er vorig jaar mis met de Praam van Jolanda en haar vriendinnen? Wat is hun mooiste herinnering? Je hoort het bij ‘Echt Esther’!
Heb jij zelf een leuke anekdote over de Pramenrace of een vraag voor een van de gasten? Laat op de Facebookpagina van ‘Echt Esther’ een bericht achter of mail naar esther@radioaalsmeer.nl

Echt Esther‘ wordt iedere woensdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 4 september 2016 om 22:55 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×