Anna-Maria Mantel: 'Bitter en zoet delen verbindt mensen'

Deze week de 32ste medewerker van Radio Aalsmeer in de ‘spotlight’ staat. Elke week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender, opgetekend door Anna-Maria Mantel-Giannattasio. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Deze serie komt tot stand door een samenwerking met Aalsmeer Vandaag en Radio Aalsmeer. Zoveel vrijwilligers die met hart en ziel bij de lokale zender betrokken zijn, daar moet een mooie serie van te maken zijn, dacht Anna-Maria Mantel. En dus worden haar collega’s stuk voor stuk aan de tand gevoeld.

Na 31 interviews is de interviewster nu zelf aan de beurt. Vandaag beginnen we met een nieuwe reeks waarin Radio Aalsmeermedewerkers worden ondervraagd en Anna-Maria Mantel-Giannattasio bijt hierin zelf het spits af. De regie en pen zijn hierbij eenmalig in handen van Lianda van der Schilden.
Anna-Maria is een zeer actieve en enthousiaste medewerkster van de lokale omroep en maakt wekelijks social media radio in “Uur van Puur”. Maar ook op andere momenten is zij te horen. Ze vindt radio iets magisch. Zij is in het dagelijks leven evenementenplanner. “Radio Aalsmeer is een lappendeken van allerlei soorten mensen, eigenlijk een soort Sesamstraat waar voor iedereen plek is. Dat maakt dat Radio Aalsmeer hart heeft”, aldus Anna-Maria.

Meer lezen? De rubriek ‘Spotlight’ vindt u hier.

Gepubliceerd: 5 september 2016 om 0:02 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×