Silvia van den Aardweg graait ook in ballenbak

Afgelopen maandag was de eerste vernieuwde uitzending van ‘Door de Mangel’ te beluisteren. Presentatoren Elbert en Mylène Huijts introduceerden een nieuwe vragenrubriek: de ballenbak. De gast trekt één of meer ballen uit de bak en bepaalde daarmee de volgende vraag of stelling die hij vervolgens moet beantwoorden.

Het was Paul van Leeuwen die het spits mocht afbijten. De Kudelstaarter heeft al enige radio-ervaring, maar om nu aan ‘de andere kant’ te zitten, is toch weer iets anders. De drie woorden die bij hem passen waren: eigenwijs, naïef en punctueel. Helpend in de bloemenzaak van zijn ouders Joop en Ria van Leeuwen leerde hij André Hazes kennen. “Hij heeft zelfs voor mij en mijn broertje gezongen in een lege Arena terwijl wij op de middenstip een biertje dronken”, aldus Van Leeuwen.

Ook Paul heeft een nieuwe gast gevonden voor de wekelijkse talkshow. Hij heeft Silvia van  den Aardweg uitgenodigd als 137e gast. Zij is voor zichzelf begonnen in de mediation speciaal gericht op kinderen en doet ook e.e.a. voor Kika. Paul is erg benieuwd waarom ze dit is gaan doen en waar ze de tijd vandaan haalt.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 5 september 2016 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×