Weekend vol live uitzendingen

Komende zaterdag is er natuurlijk de Pramenrace waar Radio Aalsmeer de gehele dag uitgebreid aandacht aan zal besteden. De omroep vaart mee en zal vanaf diverse locaties langs de route verslag doen van de race. Ook zondag zal de locatie-studio weer opgebouwd worden, dit keer bij het fort Kudelstaart. Omdat het Open Monumenten weekend is, is het historische gebouw geopend en zal het ‘Weekend Magazine’ daar live vandaan komen met diverse gasten en natuurlijk verslagen van de voetbalwedstrijden.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 5 september 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×