Actrice Tineke van Kleef in ‘Door de Mangel’

Op maandagavond is wekelijks de bekende talkshow ‘Door de Mangel’ te beluisteren tussen 19.00 en 20.00 uur. Iedere week staat een (on)bekende Aalsmeerder of Kudelstaarter centraal. Afgelopen maandag stond de 83-jarige Mien Rekelhof centraal bij Mylène en Elbert Huijts.

De in Vrouwentroost opgegroeide Mien was getrouwd met Theo Rekelhof, maar heeft zich nooit een echte vissersvrouw gevoeld. In de familie Rekelhof, ook wel ‘Rekeltuig’ genoemd, is een zelfbedacht werkwoord gemeengoed geworden: mienen. “Dat betekent dat je dan van alles hoort, antwoord op geeft en vertelt, van de hak op de tak,” aldus de gezellige Kudelstaartse die zichzelf open, makkelijk en tevreden noemt. Als rode draad in haar leven loopt de toneelvereniging, vandaar dat zij ook in die hoek de volgende gast heeft gezocht. Mien heeft Tineke van Kleef gevraagd maandag 10 oktober achter de microfoon plaats te nemen. Tineke is al jaren actief in de toneelvereniging, als actrice maar ook als voorzitter. Mien Buskermolen wil graag weten hoe zij zich voelde toen ze onlangs een koninklijke onderscheiding heeft ‘opgelopen’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 3 oktober 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×