Verslag landelijke dag Kinderburgemeesters in ‘Let’s Go’

Vrijdag presenteren Dennis en Joey weer het gezellige familieprogramma ‘Let’s Go’, maar Kim is er ook een beetje bij. Afgelopen zaterdag was zij namelijk aanwezig bij de landelijke dag voor Kinderburgemeesters in het gemeentehuis van Aalsmeer. Daar sprak zij onder andere Klaas van Kruistum (Z@pp) en Sophie en Vince, de vorige en huidige Kinderburgemeester van Aalsmeer. Verder komt Rick vrijdag langs met zijn eigen quiz, waaraan je thuis weer kunt meedoen. Luister om 18.00 uur om te weten hoe je mee kunt doen!

Het familieprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 9 oktober 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×