‘Echt Esther’ over kracht van aandacht

Aandacht voor elkaar vindt programmamaakster Esther Sparnaaij erg belangrijk. Woensdag tussen 18:00-19:00 ontvangt zij Debby Albers van Stichting Fedeli die zich inzet tegen eenzaamheid. Onder meer met de maandelijkse ‘Babbelkoffie’ in de Oude Veiling, waar Willem Spaargaren en Yvette Koehler altijd te gast zijn en nu ook in het radioprogramma. Verder ook Marjolein den Adel die een lied heeft opgenomen over liefde en aandacht geven. Tevens begeleidt zij Boris al vijf jaar en neemt ze hem ook mee naar de show. Vragen voor de gasten kunt u mailen naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere woensdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

 

Gepubliceerd: 17 oktober 2016 om 8:40 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×