‘De Top 10 van…’ ontvangt Heidi Bruin

Aanstaande maandag ontvangen Talitha van Itterzon (techniek) en Miranda Gommans (presentatie) de veelzijdige Heidi Bruin in hun uitzending. Heidi is administratief- boekhoudkundig medewerkster bij een bloemen- en plantenbedrijf aan de veiling en doet daarnaast veel vrijwilligerswerk. De laatste klus die ze heeft afgerond was bij de Ferry Maat Soulshow in Aalsmeer. Daar regelde ze de kaartverkoop en deed de op- en afbouw. Grote kans dat er een soulnummer in haar persoonlijke top 10 te horen is. Luister maandagavond tussen 20.00 tot 21.00 uur en kom meer te weten over Heidi Bruin.

De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 18 oktober 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×