Kijkje in de keuken in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag was de Kudelstaartse chef-kok Sabrina Hogerwerf te gast. De 25-jarige enthousiaste muziekliefhebster kwam er halverwege haar middelbare schoolperiode achter dat zij het koksvak in wilde. Over haar toekomst is zij duidelijk: een eigen restaurant. “Eerst nog even doorgroeien, maar later wil ik toch echt een eigen restaurant. Het liefst aan het water met een terras”, aldus de Kudelstaartse die zichzelf energiek, positief en sociaal noemt. Zij nodigt maandag 24 oktober Danielle Klaassen uit. Klaassen is de eerste leerling-kok die Hogerwerf mocht begeleiden. Sabrina wil graag van haar weten hoe zij het in Nederland toch allemaal voor elkaar heeft gekregen, ondanks dat haar ouders in Canada woonden.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 18 oktober 2016 om 8:20 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×