Vluchtelingenprobleem bij ‘Echt Esther’

Op woensdag 26 oktober is er uiteraard weer de talkshow ‘Echt Esther’. Wereldwijd zijn er vele miljoenen mensen op de vlucht omdat zij niet meer veilig zijn in hun eigen land. Op het Griekse eiland Lesbos zitten momenteel bijvoorbeeld zo’n 25.000 vluchtelingen, voornamelijk uit Syrië. In haar show ontvangt Esther Sparnaaij woensdagavond Frank Rouers en Jaap Smulders. Rouers is adviseur op het gebied van maatschappelijke en stedelijke ontwikkeling en gaat begin november twee weken naar Lesbos om als vrijwilliger voor Movement on the Ground te werken in het vluchtelingenkamp Kara Tepe. Smulders is 19 jaar oud en heeft afgelopen zomer daar vijf weken al gewerkt.

Echt Esther‘ wordt iedere woensdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 24 oktober 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×