Jubileum Radio Aalsmeer in laatste weekend oktober

Radio Aalsmeer bestaat eind deze maand 25 jaar. De eerste uitzending van de lokale omroep vond plaats op 26 oktober 1991. Dat betekent dat eind deze maand het zilveren jubileum gevierd gaat worden. Op 30 oktober a.s. zal er een bijzondere historische uitzending gemaakt worden, waarin een kwart eeuw lokale radio in Aalsmeer centraal zal staan.

In het laatste weekend zal uitgebreid worden teruggeblikt op 25 jaar radio in Aalsmeer. De programmakers zijn op zoek naar herinneringen, speciale momenten en fragmenten van uitzendingen. Iedereen die hieraan een bijdrage kan leveren, wordt opgeroepen te reageren via jubileum@radioaalsmeer.nl
Ook worden oud-medewerkers opgeroepen zich te melden en aanwezig te zijn tijdens dit heugelijke moment om een stukje radiogeschiedenis mee te beleven. Dat kan via hetzelfde emailadres.

Gepubliceerd: 10 oktober 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×