‘Let’s Go’ geeft een feestje!

Aanstaande vrijdag sluiten Kim, Joey en Laurens de herfstvakantie af met heerlijke liedjes, Joey’s Mix en heeft Kim leuke uitjes-tips voor je. De week erop (28 oktober) geeft ‘Let’s Go’ alvast een feestje voor kinderen ter ere van het 25-jarig bestaan van Radio Aalsmeer. Ze hopen alle kinderen uit Aalsmeer en Kudelstaart te zien, want tussen 18:00 en 19:00 mag je je favoriete plaatje aanvragen, in de studio kijken en misschien zelfs je favoriete liedje aankondigen. Verder is Melissa er ook met een leuke knutselactiviteit. En dan nog dit: ben jij jarig op 28, 29 of 30 oktober? Dan mag jij die vrijdagavond gratis naar de film Vampierzusjes 2! Stuur een mailtje naar letsgo@radioaalsmeer.nl om je toegang te regelen.

Het familieprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 17 oktober 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×