‘Door de Mangel’ ontvangt chef kok

De wekelijkse talkshow ‘Door de Mangel’ ontving afgelopen maandag de Kudelstaartse actrice Tineke van Kleef. De voorzitter van de plaatselijke toneelvereniging vertelde emotioneel over het moment waarop zij dit voorjaar een koninklijke onderscheiding in ontvangst mocht nemen. “Vooral het moment waarop ik mijn kinderen en kleinkinderen uit Canada in het gemeentehuis zag, was bijzonder”, aldus Van Kleef.

De sociale, zorgzame en creatieve Tineke heeft ook een nieuwe gast gevraagd maandag 17 oktober naar de studio te komen. Het is Sabrina Hogerwerf, de chef kok van restaurant Jones geworden. Van Kleef wil graag weten hoe zij er toe gekomen is om dit vak te kiezen en zulke mooie gerechten te maken.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 oktober 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×