‘Echt Esther’ maakt afscheid-nemen bespreekbaar

In deze radiotalkshow gaat het woensdag om 18.00 uur over een moeilijk onderdeel van het leven: afscheid nemen. Esther Sparnaaij bespreekt dit thema met mensen die er vanuit hun werk veel ervaring mee hebben. Te gast zijn Annelies Osinga (Adamas Inloophuis), Ellen van Houten (ouderenpastoor doopsgezinde gemeente Aalsmeer), Petra Oudshoorn (afscheidsfotograaf) en Sander van Duin (uitvaartcentrum Finnema). Vragen voor de gasten kunt u per e-mail stellen via esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere woensdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 9 oktober 2016 om 23:05 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×